Verzenden & Retourneren

Verzenden

Onze producten worden verzonden met DHL, DPD of PostNL. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling gelijk verzonden. .

Wij bezorgen in Nederland en België

In Nederland en België is verzending gratis vanaf € 50,00

Het totaalbedrag aan verzendkosten wordt getoond in je winkelwagen.

Levertijd

Wij streven ernaar dat uw bestelling binnen 2 werkdagen geleverd wordt. Houdt u hierbij wel rekening dat bestellingen die op vrijdag binnen komen vanwege het weekend een langere levertijd hebben. Door de beschikbaarheid van een product in het magazijn of feestdagen kan de levertijd ook langer zijn.

Feestdagen

Wij vragen je begrip voor vertragingen in verband met feestdagen of andere onvoorziene omstandigheden (stakingen vervoerder).

Afhalen

Afhalen is helaas niet mogelijk.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Heeft het product transportschade opgelopen of werkt het niet naar behoren? Neemt u dan gelijk telefonisch contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om uw probleem op te lossen. Tenslotte zien we u graag weer terug als kopende klant.

  • Bij YourBestBuy hanteren wij een retourtermijn van 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat u het artikel ontvangt.
  • Wij accepteren alleen producten retour die ongebruikt zijn en in originele verpakking zitten.
  • Na uw schriftelijke melding (per email) van retour zult u van ons een retouradres ontvangen.
  • In geval van transportschade verzoeken wij u foto’s te maken van het beschadigde product en deze per email aan ons te sturen.
  • Als wij het retourproduct accepteren, vragen wij u het product terug te sturen. Na ontvangst van het product zal het product gecontroleerd worden. Indien het product in de juiste conditie is, zal er worden overgegaan tot het terugbetalen van het aankoopbedrag.
  • De retourkosten zijn altijd voor je eigen rekening, eveneens als het risico voor het terugsturen (bijvoorbeeld wanneer het pakketje zoekraakt).

Er zijn een aantal producten welke NIET in aanmerking komen voor de retourservice, namelijk:

– Alle DARF dierenvoeding producten;